In de Pauze – Operabar

Afbeelding

Wij kwamen hier toevallig langs op een luie zaterdagnamiddag. Bij het binnenkomen viel de klassieke muziek ons onmiddelijk op. Het was meteen duidelijk: Dit is geen gewoon koffiehuis.  ‘In de Pauze’ blijkt een operabar te zijn, uitgebaat door tenor en operazanger Jonathan Rahman.

Een operabar, “Quoi?” hoor ik u vragen. Afgaande op onze impressies van ‘In de Pauze’ is een operabar een genoeglijke plek waar je fijn kan vertoeven met koffie, gebak en rustgevende klassieke (opera)muziek in de achtergrond.

We kozen voor de caipirinhathee (groene thee met limoen en stukjes munt) en de cappucino. Les Tartes de Françoises is er huisleverancier van het gebak, dus moesten we ook hiervan proeven. We hadden de keuze tussen chocoladetaart, cheesecake met koffie en een crumble van appel en peer. We kozen voor dit laatste. Het smaakte!

De gezellige atmosfeer droeg bij aan deze aangename verpozing. De inrichting van ‘In de Pauze’ is knus: fluwelen sofa’s, porseleinen postuurtjes, ouderwets theeservies en een wand met foto’s van de grote operasterren van weleer.  Het doet wat nostalgisch aan maar nodigt vooral uit om te gaan zitten – en ook te blijven zitten.

In ‘In de pauze’ kan je ook gewoon een pintje of een cocktail drinken. Bovendien worden er ook hartige boterhammen en quiches geserveerd, voor zij die meer rond het middaguur binnenwaaien. Op geregelde tijdstippen vinden er in deze operabar ook (klassieke) concerten plaats.

http://www.facebook.com/pages/Operabar-In-de-Pauze/205029202907570?fref=ts

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s