Aardbeien caprese

Makkelijk zomers slaatje als alternatief voor de klassieke tomaat-mozzarella.

ingredienten caprese

In de zomer vind ik het heerlijk om aardbeien in mijn gerechten te verwerken. Ik experimenteer er graag mee en vind aardbeien echt super lekker in combinatie met balsamico, zoals hier in dit slaatje. Gebruik zoveel aardbeien als je zelf wil om deze caprese te maken, het is volgens mij nooit te veel! Tenzij je er nog wat wil overhouden voor het dessert natuurlijk…

recept aardbei

Ik gebruik hier een mix van krulsla, maar ook rucola kan je perfect bij dit gerecht gebruiken. De nootachtige smaakΒ ervan past bovendien ook perfect bij de walnotenolie.

bon appetit

Deze caprese is ook perfect on-the-go voor een smaakvolle zomerse lunch op het werk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s