Ceviche van zalm met avocado

Rauwe zalm gemarineerd in citruszuren, afgewerkt met avocado en rode ui. Speciaal voor de fans van rauwe vis en de Zuid-Amerikaanse keuken!

benodigdheden ceviche

Ceviche mag dan nogal zwaar klinken, het is eigenlijk een eenvoudige bereiding waarbij rauwe vis wordt gemarineerd in citruszuren. Het wordt vooral veel gegeten in de kuststreken van Zuid-Amerika.

cevicherecept nl

Hou je echt van rauwe vis? Laat dan niet te lang marineren. De citruszuren zorgen ervoor dat de rauwe zalm gaat garen. Dus hoe langer je laat marineren, hoe minder rauw de zalm.

ceviche 4

Je kan hiervan ook een kleinere portie maken en die over aperitiefglaasjes verdelen, zo heb je een fris zomerse amuse. Smakelijk!

Advertenties

One thought on “Ceviche van zalm met avocado

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s