Over Goestjes

Eenvoudige gezonde gerechten uit mijn stadskeuken.

Jozefien – 28 – Gent

Al sinds ik mij kan herinneren sta ik in de kookpotten te roeren.  Wat begon als een  voorliefde voor alles wat lekker is heeft zich ondertussen ontwikkeld tot een ware passie. Ik slaap en adem eten. Steeds ben ik op zoek naar de juiste ingrediënten, zoek ik hoe ik ze het beste kan combineren en proef ik en proef ik en proef ik.

Net omdat ik zo graag kook en eet vind ik het belangrijk om evenwichtig en gezond te eten. Ik kook dan ook zo veel mogelijk met verse ingrediënten en probeer om alles zo gezond mogelijk te houden. Bovendien heb ik met een fulltime job niet altijd de tijd die ik zou willen om een heerlijke maaltijd te maken. Ik zie het daarom als een uitdaging  om mijn recepten eenvoudig te houden zodat ze perfect in te bouwen zijn in mijn soms drukke leven.

Op Goestjes.com deel ik met jou mijn favoriete recepten, meestal voor twee personen. Deze recepten heb ik zelf bedacht, tenzij expliciet anders vermeld. Als ik zelf op zoek ga naar leuke recepten vind ik het belangrijk dat ik in één oogopslag weet waaraan ik toe ben. Ik hou mijn eigen recepten op dan ook bewust bondig en duidelijk. Vaak zie je aan de hand van de foto al welke ingrediënten en hoeveelheden nodig zijn. Moest je toch vragen hebben aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen op goestjes@gmail.com.

Veel kookplezier!

Advertenties

3 reacties op ‘Over Goestjes

  1. Via onze website Volrecepten.be kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 51.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.be/topblogs-met-recepten.Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.be volledig gratis!

    Volrecepten.be heeft zuster-websites in onder andere Zweden, Brazilië, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Waarom niet lid worden van deze grote familie?

    Wij zijn ook aanwezig op Facebook!

    Breng ons een bezoek!

    Olga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s